Wedding photography


Grattis! Eran stora dag närmar sig, och ni letar troligen efter fotograf till eran bröllopsdag, jag fotar er gärna! Jag har flera bröllopsfotograferingar i bagaget, vilket gör att jag har massor av erfarenheter. Just nu är sommaren 2024 så gott som fullbokad från maj - oktober, men tveka inte att skicka ett mail ändå, ibland kan det lösa sig. Gifter du dig år 2025 under sommarmånaderna, är det NU du behöver boka, en del datum är redan bokade. Skicka ett mail till contact@styleart.fi för en detaljerad prislista och mera information.

Processen

Förfrågan

Steg nummer 1 är att skicka iväg ett mail för att kontrollera om erat datum är ledigt. Ifall erat datum är ledigt, så får ni uppgifter om olika bröllopspaket jag erbjuder. Beroende på vilket paket ni väljer, får ni instruktioner om hur vi går vidare till nästa steg, planering. Planeringen sker 1-2 månader innan erat datum, via mail eller ett telefonsamtal.

Fotografering

Eran stora dag är äntligen här! Vi kommer träffas och fotografera utefter vad vi har kommit överens om, beroende på om det endast är bröllopsporträtt eller hela dagen som ni har bokat!

Leverans

Dagen efter eran bröllopsdag kommer ni få några bilder att kika på innan ni får alla bilder. Leveransen varierar beroende på årstid och säsong

( 1 vecka - 1 månad )01 / 05